снимка Скрийншот от видео на Дневник, заснето с дрон в началото

...
снимка Скрийншот от видео на Дневник, заснето с дрон в началото
Коментари Харесай

Басейнът на Марешки в Морската градина във Варна е незаконен

снимка Скрийншот от видео на " Дневник ", снимано с дрон при започване на февруари т.г.

Басейнът на варненския аптечен необут Веселин Марешки в Морската градина във Варна е противозаконен. Това демонстрират отговори на въпроси, изпратени до локалната администрация по Закона за достъп до социална информация. Те бяха оповестени през днешния ден във Facebook от общинския консултант Стела Николова (Демократична България). Въпросите за статута на останалите постройки в парцела, обвързван с Марешки са останали без отговор, написа .

Според информацията, предоставена от абщина Варна, на 14 октомври м.г. той е изискал позволение да построи басейн в парцела в Морската градина, само че

шест дни по-късно е получил отвод

от основния проектант на Варна Виктор Бузев. Въпреки това видео на " Дневник ", снимано с дрон при започване на февруари т.г., сподели, че басейнът е съвсем изцяло приключен.

Имотът, в който се намира градежът, е благосъстоятелност на сдружението " Марешки недвижими парцели ", благосъстоятелност на майка му. Въпреки това в серия телевизионни изявленията водачът на партия " Воля " и някогашен ръководител на Народното събрание нито един път не отхвърли, че парцелът е в действителност негов и точно той прави строителство в него. До началото на март там към този момент бяха построени три жилищни етажа, барбекю, басейн, алеи и помощна сграда с 218 кв.м застроена повърхност.

Продължение в 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР